Λίγα λόγια για εμάς

Η Αλιφέρη Ο.Ε. γεννημένη το 1989 στον Πειραιά από τον Παναγιώτη Αλιφέρη, προσφέρει αποτελεσματικά, ποιοτικά και αξιόπιστα αλιευτικά μηχανήματα. Εξειδικεύτηκε στην κατασκευή, επισκευή και εμπορία πολύσπαστων και βαρούλκων.

Σήμερα η νέα γενιά συνεχίζει με την ίδια φιλοδοξία και με σύμμαχο την προηγμένη τεχνολογία. Έχει κατακτήσει το δικό της χώρο στον τομέα της ναυτιλίας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό αφού τα καινοτόμα μηχανήματα που κατασκευάζει καλύπτουν τις ανάγκες  τόσο στους επαγγελματίες, όσο και στους ερασιτέχνες αλιείς. Η δραστηριότητά της κατακτά ισχυρή θέση στην παγκόσμια αγορά και πρωτοπορεί σε πάνω από 60 χώρες.

Με βασικό γνώμονα την ποιότητα αλλά και τους ραγδαίους ρυθμούς εξέλιξης της εποχής, η εταιρεία εστιάζει στη δημιουργία καινοτόμων κατασκευών με διαχρονικό χαρακτήρα. Η πλούσια γκάμα των κατασκευών της αποτελείται από πολλά μηχανήματα που προσαρμόζονται για να καλύψουν την κάθε ανάγκη.

Οι 3 βασικοί πυλώνες της καινοτομίας μας

  • ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ τις γνώσεις μας για τη σωστή επιλογή της ποιοτικής ά ύλης
  • ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΜΕ την τέχνη σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες
  • ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ποιοτικά και ανταγωνιστικά το καλύτερο αποτέλεσμα

Οι πιστοποιήσεις μας:

Η εταιρία μας λειτουργεί με γνώμονα το ISO 9001/2015 με αποτέλεσμα να τεκμηριώνεται έμπρακτα ότι τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, οι διαδικασίες και τα συστήματα είναι σύμφωνα με εθνικά & διεθνή πρότυπα και κανονισμούς.

Επιπλέον διαθέτουμε το CE για τα προϊόντα τόσο γι’ αυτά που κατασκευάζουμε, όσο και γι’ αυτά που εμπορευόμαστε.

Οι χώρες που συνεργαζόμαστε: